facebook
pinterest
Skip to content

Pinterest in het leven van Cathie

of Cathie en het leven op Pinterest

Pinterest in het leven van Cathie
Cathie De Craemer
-
23/02/2015
 

Tijd om mijn Pinterest boards met jullie te delen. Toen Cathies Breiboetiek in het leven werd geroepen ging ik op zoek naar allerlei inspiratiebronnen. Ik was jaren gewend om via meer traditionele kanalen mijn inspiratie te halen. Dit waren boeken, magazines, hier en daar een opendeur of beurs … 

 

Mijn kinderen zijn opgegroeid met het internet en spelen daarmee alsof het niets is. Als de mama dan eens moet vragen hoe ze haar e-mail moet checken of een website wil opzoeken, dan blazen ze soms wel eens . Dus heb ik zelf het heft in handen genomen om toffe websites op te zoeken. Ik ontdekte Pinterest, Etsy en blogs waar ik mooie voorbeelden en verhalen vond. 

 

Op mijn Pinterest vind je breipatronen voor oa. een trui, gilet en jas of voor kinderkledij en mutsen. Het eerste bord is een verzameling van mijn eigen creaties zoals de trendy wintervest, pulls en andere vesten. Verder staan er ook heel veel haakpatronen op voor Mini-creaties, Kousen en pantoffels, Handtassen en Sjaals. Maar laat je vooral ook inspireren door borden als Retrobreien, Juwelen gehaakt, Viltcreaties en vooral de Schaapjes. Had ik een iets groter binnentuintje gehad in mijn atelier, dan had ik er zeker een Hampshire schaap.

De borden van Dayana Knits en Konrad Siebenhüter, gekend als ambassadeurs voor Rowan, moet je zeker eens bekijken. De Mary Jane’s Tearoom is dan weer een beetje dromen over heel vrouwelijke, handgemaakte prulletjes en setjes om je koffie- en keuvelhoekje gezellig te maken.

 

Ik kan blijven vertellen over Pinterest of blogs die ik met jullie kan delen maar dat zou me wel heel ver leiden. Wil je dit niet missen, volg me dan zeker op Facebook.