facebook
pinterest
Skip to content

Breiboetiek

Cathie’s Breiboetiek is gekend in Brugge als een luxeboetiek die bekend staat voor kwaliteit en goeie service. In de winkel vind je een groot assortiment wol, garen, accessoires en alle benodigdheden die je nodig hebt om te breien, haken en naaien. Cathie gelooft erin om mensen bij elkaar te brengen, elkaar te inspireren en gezelligheid te creëren.

Brei-atelier

In de namiddag op dinsdag en donderdag kan je bij ons terecht voor een breinamiddag. Je kan je er gezellig nestelen tussen de wol en andere creatievelingen met je brei-of haakwerk. Ben je een beginner of laat je een steek vallen, niet getreurd er zit vast wel iemand naast je die hulp kan bieden. Nieuwe ideeën en tips geven we gratis.

Cursussen

Twee maal in de maand op donderdagavond, worden er breilessen gegeven door een dame met veel ervaring. Alles wat je wil weten of kunnen zal ze je leren. Iedereen maakt wat hij/zij wil, naar zijn eigen kunnen, maar zo leer je verder. Iedereen is welkom, van beginner tot gevorderde. Iedereen wordt met dezelfde begeleiding behandeld in een ontspannen en aangename sfeer met een koffietje of thee.

De materialen kunnen ter plaatse aangekocht worden, na een grondig onderzoek wat je wil maken. 

Workshops

In een workshop wordt er gebreid aan één bepaalde techniek waar je een ganse dag aan niets anders moet denken dan aan jouw breiwerk. De workshop gaat éénmaal per maand door op een zaterdag van 10u tot 16uur. Je dient vooraf in te schrijven via cathie@cathiesbreiboetiek.be met als onderwerp de workshop waarvoor je wil inschrijven of geef me een telefoontje op 050 31 87 87.

En geen nood, als een workshop volzet is, dan prikken we een volgende datum vast.

De wol

In de winkel kan je wol vinden van de merken Rowan, Lang, Katia en naaimateriaal van YKK, Gütermann en Prym en bijhorende magazines met allerlei patronen per seizoen. 

Materiaal

Verder is er ook een ruim aanbod van breinaalden in aluminium, bamboe en hout. Er zijn rondbreinaalden, kousenbreinaalden en complete sets. We hebben ook ergonomische en klassieke haakpennen. Er zijn ook benodigdheden voor de naailiefhebbers van guttermangaren, ritsen tot vingerhoedjes.

Wat kan je er kopen?

 • Rowan

  De prachtige wol van Rowan bestaat uit natuurlijke garens zoals merinowol, kidmohair, alpaca, babyalpaca, zijde, 100%wol, gemerceriseerd katoen, katoen met wol enz…

 • Lang

  De garens van Lang zijn ook geïnspireerd op natuurlijke materialen. Lang yarns heeft garens zoals zijde, wol, yak, kasjmier, katoen voor het breien en haken.

 • Katia

  Katia wol en garen zijn ook verkrijgbaar in Cathie's Breiboetiek diverse en hoogstaande materialen in veel verschillende kleuren. We hebben ook diverse breigarens met gemengde materialen, zoals merinowol en synthetische wol.

 • Gutermann

  Van het merk Gütermann hebben we naaigaren voor de naaimachine in vele opvallende kleuren. Gutterman machinegaren is geschikt om op vele manieren toe te passen op uw naaimachine.

 • Prym

  Prym is het merk van allerhande toebehoren voor de naailiefhebber. Dit zijn oa doorzichtige drukknopen, naainaalden, machinenaalden, lintmeters, stofscharen, potloden, krijtjes, tornmesjes, speldenkussens enz…

 • YKK

  Van het merk YKK hebben we de 'blinde' ritsen. Dit zijn als het ware onzichtbare ritsen die je niet ziet zitten in je kledij. We hebben ze in lengtes van 25 tot 60 cm. Voor in kleedjes en rokjes. Te verkrijgen in alle kleuren. 

 • fdfdf

  fdfdf

 • aaaaaa

  aaaaaa