facebook
pinterest
Skip to content
Cathie

Cathie’s Breiboetiek is de naam van mijn brei-, naai- en haakatelier in Brugge. In het atelier kan je cursussen en workshops volgen het hele jaar door. In de winkel vind je alles wat je nodig hebt om unieke zelfgemaakte kledij, decoratie of andere stukken te breien, naaien of haken.

 

Over Cathie

Ik stel mezelf graag voor. Ik ben geboren in Aalter en woon daar met mijn man en drie kinderen. Ik hou van streekproducten. Cake bakken voor mijn kinderen. Retro. Lente- en herfstkleuren. Vrije tijd en ontspanning op zondag. Mijn bolletje wol en 2 breinaalden.

 

Via mijn studies Plastische Opvoeding kwam ik in contact met textielontwerpen. Sinsdien liet deze fascinerende wereld me niet meer los en ben ik me steeds blijven verdiepen in alle facetten van textiel.

 

Zo opende ik 20 jaar geleden Arto-Silk-Art-Crafts in Brugge aan het Visartpark. Daar kon de zijde- en viltliefhebber naast het verkrijgen van alle zijde-materialen ook cursussen en workshops volgen. Ik deelde jaar en dag mijn kennis en expertise met de cursisten.

 

Op 1 mei 2013 heb ik de winkel en het atelier omgetoverd tot Cathie’s Breiboetiek. Je kan er nu, op dinsdag- en donderdagnamiddag terecht voor het Vrij Breiatelier. Er zijn geregeld cursussen waar er, onder begeleiding van een ervaren breister, de nodige tips & tricks worden aangeleerd. Het doorgeven van mijn kennis en passie wil ik ook doortrekken op deze site. Op de pagina Nieuwtjes kan je lezen waar ik mijn laatste inspiratie en ideeën opdoe.

 

Ik neem jullie graag mee in dit artistieke verhaal.

 

Tot binnenkort in Cathie’s Breiboetiek.