facebook
pinterest
Skip to content

Mystery Crochet Along 2015

Doe mee met de 11 weken durende zoektocht naar de Mystery Crochet Along.

Mystery Crochet Along 2015
Cathie De Craemer
-
03/03/2015
 

Ik neem jullie mee op pad in de Mystery Crochet Along van Rowan. Na de 11 weken kan je meedoen aan een wedstrijd om een volledig Rowan pakket te winnen.

 

Wat kan je doen?

De mystery bestaat uit 3 verschillende projecten die kunnen gemaakt worden door beginners en gevorderden. Beginners leren zelfs verschillende steken naarmate de weken voorbij gaan. De ontwerpen zijn gebaseerd op die van Lisa Richardson. De bedoeling is dat je verschillende haakpatroontjes van 10cm op 10cm maakt die je achteraf aan elkaar haakt om één van volgende te maken:

 

1/ Babydekentje: hiervoor heb je 9 bollen Summerlite 4ply garen nodig

2/ Sjaal: hiervoor heb je 9 bollen Summerlite 4ply garen nodig

3/ Mystery Klein Project: hiervoor heb je 4 bollen Summerlite 4ply nodig

 

Op 2 maart wordt de start van het project gegeven op de Facebook pagina van Rowan en op Raverly. De patronen kan je daar gratis downloaden of je kan ze bij mij in de winkel verkrijgen.

 

// Intussen zijn we al enkele weken verder en kwam het eerste filmpje van Lisa Richardson online. Lisa legt samen met Gemma Atkinson het concept uit.

Tijdschema patronen:

  • 25/03: 1ste patroon
  • 03/04: 2de patroon
  • 15/04: 3de patroon
  • 24/04: 4de patroon
  • 06/05: 5de patroon
  • 15/05: 6de patroon
  • 27/05: 7de patroon
  • 05/06: 8ste patroon
  • 30/06: einde project en wedstrijd

 

Wat kan ik winnen met mijn creatie?

Een Rowan pakket: een set nieuwe garens en de volledig nieuwe collectie boeken voor de herfst en winter van 2015/2016.

 

Hoe deelnemen aan de wedstrijd?

Om deel te nemen moet je een foto nemen van je afgewerkt product op een inventieve locatie. Dat stuur je op naar mail@knitrowan.com.

 

Wanneer loopt de wedstrijd af?

De deadline voor de wedstrijd is op 30 juni 2015. Dan moeten alle inzendingen binnen zijn. De winnaar wordt kort daarna bekend gemaakt.

 

Wie is Lisa Richardson?

Lisa Richardson is een populaire Rowan-ontwerpster van breimodellen. Lisa is sinds 2003 een gevestigde waarde bij Rowan voor de samenstelling van de collectie. Ze is ook verantwoordelijk voor het uitvoeringsproces van de patronen en ze is mentor voor de nieuwe leden van het ontwerpteam van Rowan.

Ze wordt geïnspireerd door vorm en textuur. Haar modellen tonen interessante details, unieke garenstructuren en mooie technieken. Ze zijn innovatief maar hebben allen een klassieke ondertoon. Haar laatste ontwerpen kan je hier vinden.

 

Lisa houdt er met het lopen, klimmen, fietsen, zwemmen, dansen, koken en lezen een druk dagelijks leven op na. Maar ze vindt haar grootste plezier in het helpen van mensen om iets te ontwerpen waar ze jaren plezier aan zullen beleven.