facebook
pinterest
Skip to content

La La Lente - Happy Pieces

Nieuwe lentestukken 2019

La La Lente - Happy Pieces
Cathie De Craemer
-
12/04/2019
 

Mijn vingers kriebelen zoals ook de lente haar kriebels laat voelen. De vreugde parelt door m’n vingers, bloemblaadjes vlinderen door m’n bloed. Bijen zoemen door mijn hoofd, wat doet de lente goed.

Ik voel me gelukkig bij het maken van een paar nieuwe stukken die ik graag met jullie deel. Frisse, zachte, fleurige, lieve, lichte lentekleuren en patronen. De stukken hieronder zijn met wol gemaakt die te verkrijgen is in Cathie’s Breiboetiek.

 

Oranje t-shirt met streepjes

Zachte combinatie van katoen in voorjaarskleuren van Katia. Het garen Tencel-cotton bevat Lyocel, een biologische afbreekbare vezel en is gemaakt op een duurzame ecologische manier. Een uitstekend garen voor topjes met schouderbandjes en gebreide vesten voor volwassenen en kinderen. Het patroon is een eigen ontwerp 😍.

Mintgroen truitje met streepgaatjes

Dit truitje is gemaakt met garen van viscose en katoen, perfect voor kledingstukken voor de lente en de zomer. Het garen Concept Duomo van Katia is zacht en comfortabel voor het breien van truien maar ook voor bijvoorbeeld kussens. Concept Duomo is te verkrijgen in rustgevende effen kleuren. Alweer ging ik voor een eigen ontwerp. Je zal merken eens je het breien goed onder de knie hebt, dat je speelt met verschillende patronen en ze zelf leert combineren.

 

Olijfgroen truitje

Extra fijne Merinewol en Baby Kameelwol gemengd met katoen, dat is het katoengaren Oslo van Lang. De combinatie van de verschillende draden doet een fijn, zacht garen ontstaan waarin de sterke eigenschappen van zowel wol als katoen naar voren komen. Zachtheid, goed voor elke temperatuur, ademt in en uit = een garen voor het hele jaar. Het modelletje is er eentje van Katia.

 

Je kan alle wol verkrijgen bij Cathie’s Breiboetiek. Openingsuren en routebeschrijving kan je vinden op onze contactpagina.