facebook
pinterest
Skip to content

Spring-summer of 2018

#throwback

Spring-summer of 2018
Cathie De Craemer
-
03/08/2018
 

We hebben niet stilgezeten tijdens de zomer, en jullie wellicht ook niet!

Met de zomergaren van Katia, Lang en Rowan maakten we truitjes, cardigans en topjes.
Je kan deze uiteraard door dragen in de herfst. Het zou zonde zijn om al de tijd en vreugde die je erin hebt gestopt, niet te zien terugkomen in de komende maanden.

Laat jullie zeker nog inspireren door volgende stukken, wie weet kan je het patroon gebruiken om met de nieuwe collectie herfst- wintergaren te breien.

 

🧡 #1

Dit is een modelletje geïnspireerd op een patroon van Rowan, verwerkt met een eigen twist. Het is een zachte combinatie in zalmroze voorjaarskleuren gebreid met de katoengaren Tencel-cotton. Tencel-cotton bevat Lyocel, een biologisch afbreekbare vezel en gemaakt op een duurzame ecologische manier. Een uitstekend garen voor topjes met schouderbandjes en gebreide vesten voor volwassenen en kinderen.

 

💜 #2

Deze pull met oversized mouwen is gebaseerd op een model van Lang Yarn uit het boek nr. 255. Door de kleurenvariaties en een grovere steek straalt het een een vintagelook uit.

 

💚 #3

Het volgende vestje is gebreid met de natuurlijke satijnen vezel Cotton-Yak. Je kan deze draad gebruiken voor alle seizoenen. Cotton-Yak geeft frisheid en zachtheid aan de truien, gebreide vesten of poncho’s voor elk tussenseizoen. Door de mix van katoen, wol en jak is het ook aangenaam om te gebruiken voor babykleding en zachte dekens.

Dit vestje is gebreid naar een model van Kim Hargraeve, uit het boek SWAY.

 

❤️ #4

Het groene en rode topje werden gebreid met de Oslo-draad van Lang Yarn. Het groene model is gebaseerd op een model uit het zomermagazine van Rowan, het rode topje is een eigen ontwerp.

 

In de winkel kan je de pulls, vesten en topjes nog eens allemaal komen bekijken.
Zelfs de patronen en modelletjes gaan niet verloren, want je kan die perfect toepassen op een volgend herfst-winter truitje.