facebook
pinterest
Skip to content

Special - Babykleertjes -

Iets extra zacht en lief voor je pasgeboren baby

Special  - Babykleertjes -
Cathie De Craemer
-
02/09/2017
 

De eerste slofjes, het onafscheidelijke dekentje, het jasje waarmee je de baby verwelkomt. Allemaal herinneringen die je voor de rest van je leven kan koesteren.

 

En wat maakt het nog mooier?

Je kan al deze herinneringen zelf creëren voor je kindje, voor je kleinkind of je metekind.

Cathie’s Breiboetiek zocht de meest zachte garens en draden uit van de merken Katia, Rowan en Lang Yarns. De draden Merino Baby, Baisc Merino, Big Chantilly Jaspé, Soft Yak en Baby Tweed kan je in allerlei kleuren in de winkel verkrijgen. Ze zijn vervaardigd om de gevoelige huid van een baby met zorg te omhullen.

Je kan je baby zoete dromen geven, door een warm, snoezig dekentje te breien met de kwaliteit Soft Yak van Rowan en Bombon van Katia. Het dekentje is perfect om je baby te vergezellen tijdens de vele dutjes in de wieg of kinderwagen.

Vind je het leuker om te haken? Wel, dan raden wij je de kwaliteit Merino Baby van Katia aan. Met 1 bol garen kan je schattige kousjes haken of met 2 bollen garen kan je een jasje, salopette, truitje haken.

De voorbeelden die je hier ziet zijn gebreid of gehaakt door liefhebbers van Cathie’s Breiboetiek.

Ben je op zoek naar een onvergetelijk cadeau voor een babyshower of wil jij je kleintje verwennen met zo'n zacht dekentje? Kom dan zeker eens langs bij Cathie’s Breiboetiek om je te laten inspireren!