facebook
pinterest
Skip to content

Mystery Knit-a-long

Designed by Kaffe Fassett

Mystery Knit-a-long
Cathie De Craemer
-
04/10/2014
 

De eerste week van de Mystery Knit-a-long is van start gegaan! Van 1 oktober tot 19 december doen we mee met de Rowan knit-a-long die de kleuren van Kaffe Fassett viert. Kaffe Fassett is de guru in de wereld van kleur en textiel. Hij leert mensen over de hele wereld hoe ze het best met kleur kunnen spelen in het maken van dekens, kussens en nog vele andere. Als je meer over zijn kunsten en technieken wil te weten komen, moet je zeker eens naar zijn website gaan. 

 

"Don't be afraid fo colours"

 

Vanaf 1 oktober tot december kan je in Cathie's Breiboetiek het Knit-a-long project meevolgen. In december ben je dan de trotse eigenaar van een dekentje, een klein of langwerpig kussen. Elke week gaan we aan de slag met een nieuw patroon dat ontworpen is door Kaffe Fassett.

In de eerste weken maak je 7 vierkanten voor het deken, voor het klein kussen 2 vierkanten en voor het langwerpig kussen 4 vierkanten.

 

We zijn reeds gestart met de eerste patronen, maar wil je zelf nog meedoen met het project, dan kan dat altijd! In de winkel kan je je assortiment kleuren komen kiezen en in het atelier gaan we dan aan de slag met 1 van de patronen.

 

Plaid eindresultaat

Ook ik ging de uitdaging aan en ging aan de slag. Mijn 63 vierkantjes zorgden voor deze unieke plaid.